KOLEKCIJE

HOTELI

Korporativna odeća koja kombinuje stil, udobnost i funkcionalnost tako da svaki zaposleni u vašem hotelu, bez obzira na njegov ili njen posao, dobro izgleda dok predstavlja vaš brend.

KOLEKCIJA HOTELI

RESTORANI

Svesni značaja prvog utiska u ugostiteljstvu, sastavili smo kolekciju koja kombinuje praktičnost i eleganciju, sa stilom i udobnošću koja će odgovoriti svim vašim zahtevima.

KOLEKCIJA RESTORANI

KUHINJA

Višegodišnjim iskustvom u radu sa kuvarima, razumeli smo potrebu za dizajnom i proizvodnjom kvalitetnih, udobnih i izdržljivih uniformi koje će vam pomoći da se fokusirate na najvažniju stvar – odlična hrana za vaše klijente.

KOLEKCIJA KUHINJA

HOUSEKEEPING

Uniforme za higijenu i održavanje pored izgleda moraju biti i udobne. Iz tog razloga naše uniforme kombinuju stil i udobnost kako bi vaši zaposleni u svakom trenutku svog rada bili uredni i zadovoljni u svojoj radnoj odeći.

KOLEKCIJA HOUSEKEEPING

WELLNESS

U industriji lepote, izgled je sve. Radimo naporno da obezbedimo veliki izbor uniformi za spa i salone lepote kako biste bili sigurni da vaši zaposleni izgledaju najbolje kada je najpotrebnije.

KOLEKCIJA WELLNESS

SPORT

Polo majice, duksevi, trenerke…širok asortiman osnovnih odevnih predmeta raznih stilova i boja koji će zadovoljiti sve vaše korporativne zahteve. Neka vaši zaposleni deluju profesionalno dok se osećaju opušteno.

KOLEKCIJA SPORT

MEDICINA

Proizvodimo medicinske uniforme za privatne bolnice, stomatološke ordinacije i druge zdravstvene ustanove širom zemlje. Dizajn, vrhunska udobnost i izdržljivost, naše uniforme su odličan izbor za svaku poziciju u zdravstvu.

KOLEKCIJA MEDICINA

OBEZBEDJENJE

Shvatajući da je bezbednost od najvećeg značaja, pomoći ćemo vam da obezbedite sigurno okruženje za vaše zaposlene i vaše klijente sa našim profesionalnim uniformama i opremom.

KOLEKCIJA OBEZBEDJENJE

RADNA ODELA

Naš veliki asortiman radne odeće dizajniran je da ponudi udobnost i zaštitu za vaše zaposlene bez obzira na industriju iz koje dolazite.

KOLEKCIJA RADNA ODELA